Doe mee!


Welkom op de pagina van de afdeling Groningen van de Partij voor de Dieren!

Welkom op de pagina van de afdeling Groningen van de Partij voor de Dieren!

Medio augustus 2006 werd de werkgroep Groningen opgericht, die in de loop der jaren flink is uitgebreid en geprofessionaliseerd. Vanaf 1 juli 2011 is de werkgroep getransformeerd tot de afdeling Groningen. Naast de bestuursleden is momenteel een twintigtal enthousiaste werkgroepleden actief binnen de afdeling. Doelstelling is onder meer het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren, het actief inspelen op lokale ontwikkelingen, het informeren van leden en niet-leden over bepaalde thema’s en het werven van nieuwe leden. We organiseren behalve de vaste activiteiten rondom Pasen, dierendag en de kerstdagen ook diverse andere (flyer-)acties en bijeenkomsten voor de leden en geïnteresseerden.

De Partij voor de Dieren afdeling Groningen is altijd op zoek naar gedreven mensen, die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij politieke acties, flyeracties of informatiestands, door het volgen van de lokale politiek, het plakken van verkiezingsposters of door mee te denken over te plannen acties. Er is altijd genoeg te doen!

Voor meer informatie lees het informatiedocument van de Partij voor de Dieren afdeling Groningen.

Enthousiast geworden of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via groningen@partijvoordedieren.nl, volg ons op Facebook en Instagram.

Op de foto:
Margreet, Henriëtte, Anneline, Tjaaktje, Bart en Stijn.

Het huidige bestuur bestaat uit:
Anneline Mook - Voorzitter
Stijn ten Hoeve - Secretaris
Henriëtte de Vries - Penningmeester
Tjaaktje Botjes - Algemeen bestuurslid
Bart Hekkema- Algemeen bestuurslid
Margreet van Litsenburg- Algemeen bestuurslid

Ben jij een jongere tussen de 14 en 28 jaar en wil je actief worden? Sluit je aan bij PINK!

Pink is de onafhankelijke jongeren organisatie van de Partij voor de Dieren. Net als de partij hangen zij niet een bepaalde ideologie aan, maar leiden ze hun standpunten af uit hun kernwaarden.
Hun doel is om jongeren tussen de 14 en 28 de mogelijkheid te geven zichzelf en onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin.

Meer weten over Pink? Neem eens contact op met de afdeling Pink Noord Nederland via deze link.