Financiën, veiligheid, privacy en burger­rechten

Een overheid die luistert naar de wensen van de burger

Bij het bieden van veiligheid is er een groot verschil tussen een grote broer die over je waakt en een big brother die je bespiedt. De Partij voor de Dieren staat voor een samenleving waarin burgers zich vrij kunnen voelen en waarin rechten op privacy en zelfontplooiing worden gerespecteerd. Een integere overheid betrekt haar burgers en biedt ze perspectief.

Help mee aan een beter Groningen!

Word actief Doneer

Gerelateerd

Demon­steren zonder vergunning kan niet zonder gevolgen zijn

De Partij voor de Dieren en GROENLINKS willen opheldering over de boerendemonstratie van afgelopen donderdagavond. Zij zijn van mening dat eventuele kosten voor de boeren moeten komen en hebben vragen over de kwestie gesteld. Daarnaast willen de partijen weten hoe de burgemeester zich heeft voorbereid op volgende acties. “We hebben gezien dat de burgemeester alles op alles heeft gezet om tr...