Financiën, veiligheid, privacy en burger­rechten

Een overheid die luistert naar de wensen van de burger

Bij het bieden van veiligheid is er een groot verschil tussen een grote broer die over je waakt en een big brother die je bespiedt. De Partij voor de Dieren staat voor een samenleving waarin burgers zich vrij kunnen voelen en waarin rechten op privacy en zelfontplooiing worden gerespecteerd. Een integere overheid betrekt haar burgers en biedt ze perspectief.

Help mee aan een beter Groningen!

Word actief Doneer

Gerelateerd

Big Grunn is watching you; Partij voor de Dieren maant tot voor­zich­tigheid bij gebruik van data

Groningen, 17 juni 2019 – De Partij voor de Dieren in de raad van Groningen heeft schriftelijke vragen gesteld over het gebruik van data door gemeentelijke instanties. De partij wil duidelijkheid over het gebruik van algoritmes voor het opsporen van kindermishandeling en maakt zich zorgen over het verzamelen van data van burgers door de gemeente. Fractievoorzitter Kirsten de Wrede wijst op het re...