Financiën, veiligheid, privacy en burger­rechten

Een overheid die luistert naar de wensen van de burger

Bij het bieden van veiligheid is er een groot verschil tussen een grote broer die over je waakt en een big brother die je bespiedt. De Partij voor de Dieren staat voor een samenleving waarin burgers zich vrij kunnen voelen en waarin rechten op privacy en zelfontplooiing worden gerespecteerd. Een integere overheid betrekt haar burgers en biedt ze perspectief.

Help mee aan een beter Groningen!

Word actief Doneer

Gerelateerd

Partij voor de Dieren bezorgd om grote aantal wapen­­dragers in gemeente – jagers blijken niet altijd door psycho­­lo­­gische test heen te komen

Groningen, 23 oktober 2019 – De Partij voor de Dieren maakt zich zorgen om het hoge aantal legale wapens in de gemeente, terwijl net bekend is dat veel jagers niet door de sinds 1 oktober ingevoerde gedragstest heen komen. De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging (KNJV) voert dan ook fel actie tegen deze test. De Partij voor de Dieren wil dat de gemeente zich buigt over deze kwestie en haar ste...