Financiën, veiligheid, privacy en burger­rechten

Een overheid die luistert naar de wensen van de burger

Bij het bieden van veiligheid is er een groot verschil tussen een grote broer die over je waakt en een big brother die je bespiedt. De Partij voor de Dieren staat voor een samenleving waarin burgers zich vrij kunnen voelen en waarin rechten op privacy en zelfontplooiing worden gerespecteerd. Een integere overheid betrekt haar burgers en biedt ze perspectief.

Help mee aan een beter Groningen!

Word actief Doneer

Gerelateerd

Vacature: frac­tie­me­de­werker bij de Partij voor de Dieren, gemeente Groningen

Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen is de Partij voor de Dieren in de gemeente Groningen gegroeid van drie naar vier zetels. We hebben daarna onderhandeld over een coalitie samen met GroenLinks, Partij van de Arbeid, SP en ChristenUnie. Nu het akkoord gepresenteerd is zijn we op zoek naar een enthousiaste fractiemedewerker met politieke sensitiviteit en kennis van dieren, natuur en milieu. ...