Laat uw hond tekenen voor meer vrijheid


10 maart 2014

Laat uw hond tekenen voor een beter hondenbeleid in Groningen, met meer vrijheid en geen hondenbelasting, die in de pot 'algemene middelen' verdwijnt!

De Partij voor de Dieren maakt zich al jaren sterk voor een beter hondenbeleid in Groningen, maar tot nog toe werden de initatieven niet voldoende door de overige fracties gesteund. Daarom heeft de partij besloten de honden zelf een stem te geven, door een soort handtekeningenactie op touw te zetten, waarbij de hond symbolisch ondertekent met foto en naam.

Stuur een foto van uw hond en de naam van de hond naar: groningen@partijvoordedieren.nl . Van alle foto's wordt een collage gemaakt, die aan de wethouder aangeboden wordt, om te laten zien hoeveel honden meer vrijheid willen in Groningen.

De actie loopt tot 21 april.

Gerelateerd nieuws

Diner met de Planteneter

Dinsdagavond 18 maart vanaf 19:00 uur zal de Planteneter, Boele Ytsma, een lezing geven over het concept van de Planteneter e...

Lees verder

Kap met ontgroening Selwerderhof

De Partij voor de Dieren wil de bomenkap op het Selwerderhof, ten behoeve van een mooier uitzicht, stoppen. Groen wordt verwi...

Lees verder