Diner met de Plan­teneter


10 maart 2014

Dinsdagavond 18 maart vanaf 19:00 uur zal de Planteneter, Boele Ytsma, een lezing geven over het concept van de Planteneter en hoe hijzelf planteneter werd. Bij deze presentatie wordt een volledig volledig plantaardig buffet geserveerd. U kunt gratis aanschuiven aan de Noorderhaven 31. Geef u vooraf op bij de organisator, Partij voor de Dieren Groningen: groningen@partijvoordedieren.nl.

Partij voor de Dieren lijstduwer Ytsma, tevens bekend als onder andere de twitterende dominee, heeft groot succes als de Planteneter, overigens niet zijn eerste succesvolle onderneming. Hij adviseert als Planteneter mensen om een gezonde, plantaardige levensstijl te volgen. Ytsma: “voorheen was ik een alleseter. Niet dat ik alles at, maar wel vlees, zuivel en producten die in een fabriek gemaakt waren en weliswaar eetbaar waren, maar de naam voedsel eigenlijk niet mogen dragen.” Uiteindelijk maakte hij een ommezwaai in zijn leven. In zijn lezing vertelt Ytsma over zijn keuze om planteneter te worden en wat het planteneter-zijn inhoudt. Tijdens deze lezing kunt u genieten van een versbereide, volledig plantaardige maaltijd, zodat u zelf kunt ervaren hoe plantaardig eten naast gezond, ook lekker kan zijn. De gehele avond is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk zondag 16 maart opgeven bij Partij voor de Dieren Groningen. Eventuele dieetwensen kunt u dan ook doorgeven. Reageer snel, want: vol is vol!

Meer info over de planteneter