Uitno­diging leden Groningen regionale profi­lering


26 juli 2010

Beste leden in de provincie Groningen,

Op dinsdagavond 7 september 2010 van 19:15 tot 21:45 uur organiseert de werkgroep Groningen in samenwerking met het landelijk partijbureau een informatieve avond voor leden die een actievere rol binnen de Partij voor de Dieren zouden willen spelen.
Doel van de bijeenkomst is de leden te informeren op welke manier zij een bijdrage kunnen leveren aan de verspreiding van het gedachtegoed van de partij binnen hun eigen provincie.

Het thema van de avond is dan ook Regionale profilering en zal worden toegelicht door Harry Voss, gemeenteraadslid in Apeldoorn en actiecoördinator en Peter Boogaard, bureausecretaris van het partijbureau. Tevens zijn aanwezig Folkert Veentjer, voorzitter van de werkgroep Groningen, Anja Hazekamp, Statenlid, Gerjan Kelder, gemeenteraadslid Groningen en Gerard Kuipers, waterschapsbestuurder Hunze en Aa's. De bijeenkomst heeft een informeel karakter waarbij ook ruimte zal zijn voor de vragen die u mogelijk heeft.

Indien u aanwezig wilt zijn, meld u dan voor 28 augustus aan via r.grijpstra@partijvoordedieren.nl.

De bijeenkomst wordt centraal in de provincie gehouden, in Het Paleis aan de Boterdiep 111.
Meer informatie over de locatie vindt u op www.hetpaleisgroningen.nl.

Wij hopen dat u een actieve bijdrage aan onze partij wilt leveren en zien u graag op 7 september.

Naast het overleggen in de werkgroep, waar gesproken wordt over wat er gedaan is en gedaan gaat worden, willen 2 Groningse PvdD-ers, Bert Stoop en Hanneke Heerema een denktank starten over ideeën die bijdragen aan de zaak van de (Partij voor de) dieren. Tijdens een eerste en mogelijke volgende bijeenkomsten, overal in de provincie Groningen, kunnen Groningse PvdD-ers met elkaar kennismaken en uitwisselen hoe zij met elkaar effectief kunnen samenwerken. Wil je op de hoogte gehouden van deze plannen, stuur dan een mail naar bertstoop@home.nl.

Vriendelijke groet,

Partij voor de Dieren Groningen


Heeft u als lid van de Partij voor de Dieren bovenstaande uitnodiging niet via de mail ontvangen en wenst u wel op de hoogte gehouden te worden via uw mail, geef dan uw mailadres op via groningen@partijvoordedieren.nl.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren wil einde aan overstort en vissterfte

Groningen, 16 juli 2010 – De Partij voor de Dieren heeft naar aanleiding van de recente vissterfte schriftelijke vrag...

Lees verder

College baseert zich op document (BEA) dat voor raad nog niet beschikbaar is

Groningen, 13 augustus 2010 - De Partij voor de Dieren wil inzage in een Boom Effect Analyse (BEA) op grond waarvan het col...

Lees verder