Inno­va­tienota


13 februari 2013

Bedrijven van de presentaties bedankt voor de heldere presentaties. Ik word heel blij van het duidelijke aanwezige belang van duurzaamheid en natuur in deze innovatieve bedrijven.

Complimenten voor de mooi en duidelijk opgestelde nota. We vinden het een mooie ontwikkeling dat naast het stimuleren van de werkgelegenheid en het ondernemersklimaat er specifiek aandacht besteedt wordt aan innovatie. Zonder verniewing zouden we langzaam stil gaan staan en raakt Groningen zijn bruisende en vernieuwende kracht kwijt. We zijn blijdat we innovatie niet als doel op zich zien maar als middel.

De werkgelegenheid is de afgelopen jaren gestegen vanuit een achterstandspositie en vanaf nu moeten we het zelf op peil houden om dit in stand te houden en te verbeteren. We hopen dat deze nota hieraan bij zal dragen. Het belang van het leggen van verbindingen tussen bv het bedrijfsleven, beschikbaar kapitaal, creatieve sector waar innovatie al gebruikelijk is zijn ons duidelijk. De doelstellingen van deze nota zijn niet geheel duidelijk. Aansluiten bij de vraag van de VVD, wanneer is de wethouder tevreden?

Verder zouden we willen benadrukken dat we een voorbeeldrol hebben om innovatie op het gebied van duurzaamheid te stimuleren.

Help mee aan een beter Groningen!

    Word actief Doneer