Vega­nis­tisch diner voor Raad in kader van Dierendag groot succes


5 oktober 2010

Groningen, 5 october – Gerjan Kelder, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Groningse gemeenteraad, is razend enthousiast over het veganistische diner dat hij gisteravond in het kader van Dierendag had georganiseerd. “Iedereen was er, het eten was heerlijk, het was gezellig, wat wil je nog meer?” aldus een stralende Kelder.

Met het veganistische diner, eten zonder dierlijke producten, wilde de Partij voor de Dieren aandacht vragen voor de dieren die op Dierendag vaak vergeten worden, zoals de dieren in de intensieve landbouw en de dieren wiens leefgebied wordt opgeofferd voor veevoederplantages.

Volgens Kelder toonde de avond maar weer eens temeer aan dat je voor lekker eten geen vlees of kaas nodig hebt. De Partij voor de Dieren organiseert al sinds langere tijd iedere eerste maandag van de maand een Meatless Monday in samenwerking met het Curryhuis aan de Kerklaan in Groningen.

Gerelateerd nieuws

Fractie PvdDieren nodigt gehele Raad uit voor veganistisch diner op Dierendag

Persbericht - Groningen, 27 september - In het kader van Dierendag organiseert de Partij voor de Dieren op 4 oktober een ve...

Lees verder

Partij voor de Dieren vraagt college om verbod op olifant in optocht Sinterklaas

Persbericht Groningen, 9 november - De Partij voor de Dieren vraagt het college geen to...

Lees verder