Verslag lezing Esther Ouwehand in Groningen


17 mei 2010

Afgelopen vrijdagavond gaf Tweede-Kamerlid Esther Ouwehand een drukbezochte lezing in Het Paleis in Groningen. Anderhalf uur boeide ze haar publiek met een glashelder verhaal, dat soepel van het ene thema naar het andere meanderde: het leegvissen van de zeeën, het verband tussen de honger in de wereld en onze intensieve veehouderij, proefdieren, de beroemde ‘vissenkom-kwestie’ en nog véél meer.
Onder de toehoorders waren naast ‘gewone’ geïnteresseerden ook veel vrijwilligers, die zich de komende tijd voor de campagne gaan inzetten. Esthers verhaal verhoogde overduidelijk nog het enthousiasme. Het we-doen-het samen-gevoel zit er helemaal in! Samen voor de dieren, maar natuurlijk ook voor mensen, voor natuur en milieu.
Toen Esther weer naar het westen vertrokken was, konden de aanwezigen - onder het genot van een drankje - in de Brasserie van Het Paleis hun verdere vragen kwijt aan ons eigen Statenlid Anja Hazekamp, 3e op de kandidatenlijst van de komende verkiezingen.


Gerelateerd nieuws

'Aftrap Campagne Partij voor de Dieren' wordt in kader van vliegramp omgezet in \'lezing door Esther Ouwehand\'

De werkgroep van de Partij voor de Dieren in Groningen heeft met de landelijke en plaatselijke campagne coördinatoren ...

Lees verder

Nieuwe documentaire wetenschappelijk bureau Partij voor de Dieren

PERSBERICHT Groningen, 26 mei 2010 - Op donderdagvond 3 juni a.s. zal de Groningse première plaatsvinden van &ls...

Lees verder