'Aftrap Campagne Partij voor de Dieren' wordt in kader van vliegramp omgezet in \'lezing door Esther Ouwehand\'


13 mei 2010

De werkgroep van de Partij voor de Dieren in Groningen heeft met de landelijke en plaatselijke campagne coördinatoren overlegd dat zij respect heeft voor het besluit om de campagne tijdelijk te staken. De aangekondigde flyer actie van zaterdag 15 mei zal komen te vervallen en de werkgroep schort haar activiteiten op tot na het weekend.

De aangekondigde lezing van 2e kamer lid Esther Ouwehand op 14 mei in Het Paleis in Groningen zal wel doorgaan maar duidelijk het karakter van een lezing hebben en niet zozeer de aftrap van de campagne inluiden.

De avond is vrij toegankelijk, maar reserveren via groningen@partijvoordedieren.nl is verstandig. De lezing vindt plaats in de Erlenmeyerzaal in “Het Paleis” aan het Boterdiep 111 en het begint om 19:30. De deuren gaan om 19:00 open.

De lezing heeft een vrije opzet. Ouwehand zal de uitgangspunten van de Partij voor de Dieren toelichten, waarbij speciale aandacht zal zijn voor één van haar specialismen, het gebruik van proefdieren. Er is veel ruimte voor discussie en vragen uit de zaal.

Nadien wordt er in de Brasserie van het Paleis, onder genot van een drankje, een discussie gehouden waarbij Statenlid en nummer drie op de landelijke lijst, Anja Hazekamp, vragen zal beantwoorden aan geïnteresseerden.

Gerelateerd nieuws

Verkiezingscampagne Partij voor de Dieren Groningen van start met Tweede Kamerlid Esther Ouwehand

Groningen, 7 mei – Vrijdag 14 mei zal Esther Ouwehand in Groningen de aftrap van de verkiezingscampagne voor de Tweed...

Lees verder

Verslag lezing Esther Ouwehand in Groningen

Afgelopen vrijdagavond gaf Tweede-Kamerlid Esther Ouwehand een drukbezochte lezing in Het Paleis in Groningen. Anderhalf u...

Lees verder