Partij voor de Dieren benadeeld in verkie­zings­cam­pagne

26 februari 2010

Groningen, 26 februari 2010

De Partij voor de Dieren mag volgende week niet meedoen aan het Verkiezingsdebat van OOG RTV, het Dagblad van het Noorden en het
Groninger Forum.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart zijn tal van verkiezingsbijeenkomsten en debatten georganiseerd. De Partij voor
de Dieren is bij verschillende debatten uitgesloten van deelname. Ook bij het verkiezingsdebat georganiseerd door OOG RTV, het Dagblad van
het Noorden en het Groninger Forum is de Partij voor de Dieren op het laatste moment uitgesloten voor het debat. Een klein gesprekje in de pauze is het hoogst haalbare.

Blijkbaar vindt niet alleen de oude politiek, maar ook de media het vervelend om na te denken over nieuwe politieke thema's die geinspireerd zijn op dieren, natuur en milieu.

De Partij voor de Dieren is een van de snelst groeiende politieke partijen van Nederland. Ze heeft inmiddels ruim 10.000 leden. De Partij heeft momenteel 20 volksvertegenwoordigers in de Eerste Kamer, de Tweede Kamer, de waterschappen en provincies. Vanaf 3 maart komen daar nog gemeenteraadsleden bij in zes Nederlandse gemeentes, waaronder Groningen.