Verkie­zings­fes­tival in Groningen


9 november 18 tot 22 uur Grand Theatre Groningen

30 oktober 2023

Keer het tijd! We hebben een wereld te herwinnen!

Wil je meer weten over ons programma? Vragen stellen, kandidaten ontmoeten en de keuze maken voor diepgroene politiek? Kom dan naar Groningen!

9 november 2023, tussen 18.00 en 22.00 uur in het Grand Theatre, Grote Markt 35 te Groningen.

Er is vrije inloop waar naast gesprekken ook muziek gespeeld zal worden!

Onze gasten zijn:

Ines Kostic- nummer 2 op de kandidatenlijst- Opgegroeid in provincie Groningen, maar nu statenlid in de provincie Noord Holland. Een verbinder die dichtbij de mensen staat. Zo heeft zij de misstanden van Tata Steel uitvoerig op de politieke kaart gezet in Noord Holland.

Janette Bosma- nummer 17 op de kandidatenlijst- Janette is gemeenteraadslid voor de gemeente Groningen. Janette is een boegbeeld en voorbeeld voor jonge vrouwen in de politiek en werd dan ook met voorkeursstemmen gekozen voor de gemeenteraad.

Wesley Pechler- nummer 38 op de kandidatenlijst- Wesley is fractievoorzitter en raadslid van gemeenteraad in Groningen. Als tiener werd hij actief bij de Partij voor de Dieren en hierdoor heeft hij met zijn 30 jaren jong al 15 jaar ervaring binnen de partij.

Ronan van Langen- bestuurslid politiek voor PINK!- Ronan is sinds kort landelijk bestuurslid voor de politieke tak van PINK!, de jongerenafdeling van de PvdD. Hiervoor was die voorzitter van PINK! Noord Nederland.

Martijn van der Zande- singer- songwriter - Met zijn Nederlandstalige liedjes weet hij eenieder in verroering te brengen. Hij zal de muziek verzorgen deze avond.

Jelte Posthumus- gespreksleider en interviewer- Jelte heeft ruime ervaring in het presenteren en interviewen. Misschien hebben jullie hem gezien bij GRAS, Noorderzon of 120 jaar Vera? Jelte zal 9 november onze kandidaten interviewen!

Daarnaast vertelt PINK! over hun missie en is er informatiestand aanwezig!

Oftewel een interessant programma! Ben jij erbij 9 november? Zet het in je agenda!

Gerelateerd nieuws

Bestuur Partij voor de Dieren: geen integriteitsschendingen Esther Ouwehand

Wat een roerige tijd is dit geweest voor onze partij. Vooral met veel onzekerheid en vragen. Wij zijn dan ook erg blij om te ...

Lees verder

Persbericht: Raadsfracties willen jaarlijkse herdenking slavernijverleden en viering Keti Koti

Raadsfracties willen jaarlijkse herdenking slavernijverleden en viering Keti Koti Op 30 juni wordt het slavernijverleden h...

Lees verder